2014. december 12., péntek

Tojásos, kecskesajtos spagetti

Éppen egy, egész napos előadásra készültem. Másnap lett volna. Ez azt jelentette, hogy este még össze kellett valami ebédet dobni magamnak, a következő napra.
Mikrózási lehetőség volt. Ez már fél győzelmet jelentett. Tehát alkotásra fel!


Hozzávalók:

- egy adag gluténmentes spagetti, én mostanában kicsire összetördelve szeretem
- 1 db kemény tojás
- kecskesajt, ízlés szerint
- olívaolaj, sok :)

Elkészítése igazán nem volt nagy kunszt. Meg kellett főzni a tésztát. Majd kis lyukú reszelőn lereszelni a kemény tojást. Ezt belekeverni a kész spagettibe.
Rátördelni a sajtot és meglocsolni olívaolajjal.



Szóval pikk-pakk megvolt.
Mehetett is be a dobozba, és csücsülhetett ott, a másnapi ebédig.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése